Bedrijfsfitness 2.0


Get the max out of your people and yourself!

Tot 2 personen werken we met Personal Training vanaf 3 personen gaan we trainen in Small Group Training. Doordat meerdere personen uit een bedrijf samen trainen, ben je tegelijkertijd bezig met teambuilding. Je motiveert en stimuleert elkaar om jezelf en je collega’s tot betere prestaties te brengen. Leer je collega’s ook op een sportieve manier kennen! Ga samen bewegen!

Personal & Small Group Training
Wij kunnen u medewerkers individueel of in een kleine groep trainen, op de door u gewenste tijden!

Voordelen werknemers
Als je voorheen moe van het werk thuis kwam en op de bank neerstortte, blijk je bij regelmatig bewegen en een gebalanceerde voeding na het werk zelfs nog energie over te hebben voor je familie, kennissen en hobby’s. Het is net of er ineens meer uren in een dag zitten. Prestaties op het werk zullen vooruit gaan, je slaapt beter, bent stress bestendiger, zelfverzekerder. Daarnaast heb je een positieve houding en ga je er ook nog beter uitzien. Voordat er een trainingsplan gemaakt wordt, worden eerst de beginsituatie en de doelstellingen van de desbetreffende kandidaat/kandidaten bepaald. Als dit duidelijk is, gaan we een aantal testen doen om te kijken wat de huidige situatie is van de lichaamsconditie.

Voordelen werkgevers
Bewegen en een gebalanceerde voeding is niet alleen goed voor de gezondheid, maar maakt de medewerkers ook sterker en zorgt er voor dat medewerkers beter in het bedrijf functioneren en presteren. Werknemers die fit zijn, zijn over het algemeen minder ziek, alerter, stres bestendiger en leveren aantoonbaar betere prestaties.

Meer informatie over Bedrijfsfitness 2.0