Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Steel Mace Workshop bij RMPT Almere

12 september 2021 @ 10:00 - 17:00

Maak kennis met de Steel Mace ook wel Macebell genoemd.

Op 12 september komt Harbert Egberts (aka The Flowing Dutchman) bij ons een workshop geven over het gebruik van de Steel Mace.  Harbert onder meer bekend van zijn spectaculaire filmpjes op YouTube traint al vele jaren met de Mace en is Nederlands beste en meest bekende Mace – trainer. harbert

Voor wie is de steel mace workshop?

Voor iedereen!! Dat is het mooie! Ook al heb je nog geen enkele ervaring, we beginnen bij het begin.  Daarnaast geven we in aanloop naar de workshop per direct elke donderdag van 19.15 – 20.15 trainingen met de Steel Mace om je de basis van het trainen met dit veelzijdige stuk gereedschap bij te brengen. Ook na de workshop blijven de Steel Mace trainingen in ons aanbod.

Waar is trainen met de steel mace goed voor?

Voor een betere houding, coördinatie, mobiliteit en stabiliteit. Daarbij kun je er tevens lekker vet mee verbranden. Dus ook als je blessure gevoelig bent, is dit zeker interessant voor jou! Je maakt alles lekker soepel waardoor je veel minder kans op blessures hebt. Meer over de Steel Mace op de pagina “Uitleg Small Group Trainingen”

Kosten en duur van de workshop.

Op 12 september is er zowel in de ochtend als in de middag een workshop met Harbert van ruim 3 uur, zodat je de keuze hebt tussen de ochtend en de middag. De workshop kost €62,50 per persoon en er zijn nog maar enkele plaatsen vrij, dus heb je zin om mee te doen geef je dan snel op, want VOL = VOL.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Gegevens

Datum:
12 september 2021
Tijd:
10:00 - 17:00

Locatie

RMPT
Palmpolstraat 87
Almere, 1327 CC Nederland
Telefoon:
06-54676665

Organisator

RMPT
E-mail:
info@rmpersonaltrainers.nl