Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

RMPT
Average rating:  
 20 reviews
 by Jacqueline Rigter - Van den Hazel

In mijn jaar trainen bij RMPT ervaar ik het sporten als laagdrempelig omdat ik op mijn eigen niveau kon instappen en uitbouwen. Ik train om om fit te worden en te blijven en doe dat met veel plezier. Ik houd er plezier in omdat het steeds weer een andere training is. Het verrassende is dat je van te voren niet weet wat je gaat doen. De begeleiding vind ik fijn omdat ik nu zeker weet dat mijn techniek goed wordt en blijft. Fijn is ook het advies om tot verbetering te komen. Bij blessures is het aanbod van alternatieve oefeningen erg fijn.
De sfeer is gezellig en toch serieus.

 by Dennes Schuitema

Ik ben 6,5 jaar terug per toeval bij Rocher terecht gekomen en nog geen moment spijt gehad. Nu 6,5 jaar later ziet mijn leven er heel anders uit. Ik ben 65kg kwijt en ben qua conditie en kracht heel erg veel beter geworden. Ik had nooit gedacht dat ik een halve marathon zou kunnen lopen, maar dat is precies wat ik afgelopen mei gedaan heb. Dit was me zonder Rocher niet gelukt.
Ik heb al eerder geprobeerd sporten op te pakken, maar fitnessen in een sportschool vindt ik dodelijk saai. De lessen bij Rocher zijn afwisselend, uitdagend en bovenal leuk om te doen. Dit heeft enorm geholpen om mijn doelen te bereiken. Ik heb Rocher leren kennen als een zeer goede trainer met enorm veel kennis van zaken.
Ik heb al eerder geprobeerd sporten op te pakken, maar fitnessen in een sportschool vindt ik dodelijk saai. De lessen bij Rocher zijn afwisselend, uitdagend en bovenal leuk om te doen. Dit heeft enorm geholpen om mijn doelen te bereiken. Ik heb Rocher leren kennen als een zeer goede trainer met enorm veel kennis van zaken.
Er is wel 1 minpuntje, het is zo leuk dat het verslavend is. Mocht je iemand zoeken die je kan helpen om je sportieve doelen te bereiken kan ik niemand beter aanbevelen dan Rocher.

 by Nazila Abdi

Ik train sinds paar weken bij Rocher. Heel erg blij met de Small Group Trainingen. Sporten in kleine groepjes is erg fijn. Je krijgt de nodige aandacht op je techniek om blessures te voorkomen. Door deze oefeningen goed te beheersen kun je weer hierdoor meer uit je trainingen halen. Sporten in kleine groepjes is hier toegankelijk voor iedereen en ieder niveau. Rocher en zijn team hebben de nodige kennis in huis om goed in te kunnen schatten waar je nu staat. Door de juiste vragen te stellen over jouw doelen en je huidige niveau worden traningen in elkaar gezet, die voldoende uitdaging bieden, goed vol te houden zijn en motiverend werken. Rocher en zijn team vind ik betrokken maar toch heel relaxed.

 by Caroline Dekker

Alweer heel wat jaartjes sport ik bij Rocher. Dat is bijzonder want bij een gemiddelde sportschool heb ik het nooit langer dan 3 maanden volgehouden 🙂 RMPT is dan ook echt anders. Wat je doel van het sporten ook is, of het nu gaat om fitheid, gezondheid, afvallen, conditie of trainen voor een marathon, iedereen krijgt bij RMPT precies wat hij of zij nodig heeft. Lekker kleine groepen, veel afwisseling (want geen workout is hetzelfde), super sfeer en altijd op je eigen niveau sporten. En last but not least, zorgt Rocher voor een gezonde dosis humor zodat je toch weer even gemotiveerd wordt om er nog een schepje bovenop te doen. Ik zou zeggen: doen!

 by Manuel Heddema

RMPT is een complete sportschool met veelzijdig aanbod in trainingen. Indien gewenst kan je ook advies in voeding en lifestyle krijgen.
De algemene sfeer is relaxed maar er moet ook hard getraind worden om te werken aan je doelstellingen.
RMPT motiveert ook om mee te doen aan verschillende competities om het beste uit jezelf te halen.

Rocher heeft in 2017 tevens de award als beste Personal Trainer van Flevoland gewonnen!

 by Judith Appelman

De smallgroup trainingen bij Rocher zijn zonder twijfel de beste keuze die ik heb gemaakt. Al 3,5 jaar weet Rocher mij te motiveren ieder week te trainen met zeer afwisselende workouts. Het is nooit saai, altijd een fijne en gezellige sfeer, uitdagend en met geduld begeleid.
De focus ligt op het plezier en de uitdaging in de sport. Maar wil je begeleid worden betreft je voeding, dan ben je bij Rocher ook zeker aan het goede adres.

 by Yassien Romiah

I like the training because it is challenging, it varieds and it is always possible to adjust and dicuss.
Training for already several years it never gets boring and you see results.

 by Lucenda Tholen

Trainen in small groups stimuleert en motiveert mij om te blijven trainen.
Door elke keer en onder het welzien oog van de trainer, weer een nieuw parcour af te leggen blijf ik gemotiveerd.

De trainer geeft nuttige adviezen die helpen jou doelen te bereiken.
Door deze manier van sporten hoop ik de motivatie vast te houden om elke keer weer te gaan trainen.
Na elke training voel ik mij weer fit genoeg voor de uitdagingen van het leven.
Ik ben inmiddels ongeveer 4 mnd aan het trainen, ik ben afgevallen, sterker geworden en mijn conditie is verbetert.
De resultaten die ik tot nu toe heb bereikt wil ik blijven vasthouden.
Dus blijf ik bij RMPT trainen.

 by Joycelynn Claver

De sportschool was nooit echt voor mij weggelegd, sinds ik bij RMPT sport heb ik meer motivatie om te gaan, de oefeningen zijn elke week verschillend en uitdagend. Al is het soms erg zwaar, na een training voel ik me voldaan en energieker. RMPT geeft mij een stok achter de deur waardoor ik ook werkelijk aan mezelf werk en plezier heb in datgene wat ik doe. Dankjewel hiervoor.

 by Henriet van Ling

“ Trainen bij RMPT is gezellig en altijd verrassend en uitdagend. Leuke trainers die rekening houden met je persoonlijke doelen en ambities. Bij RMPT trainen is een cadeautje aan jezelf!”

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»